top of page
2B56EB5E-1E9E-427E-9D2A-F9A3A57A2FC3.png

Kuka olen, mistä tulen

Olen monipuolinen vaikuttaja, viestijä ja osallistuja.

Olen yhteistyökykyinen tekijä ja keskustelija, joka ei tingi arvoistaan.

Utelias, avoin ja innostuva. Osallistava ja inhimillinen tasa-arvon edistäjä.

Kehitän järjellä, tiedolla ja tunteella. Vaikuttavasti. 

Olen syntyjään maatilan tyttö Euran Kiukaisista.

Olen kasvanut kokoomuslaisuuteen Satakunnan sydänmailla. 

 

Olen 38-vuotias ja asun perheineni Huittisissa. Perheeseeni kuuluu puoliso ja viisi lasta ekaluokkalaisesta peruskoulunsa päättävään. Suurperheen äitinä minulla on näkökulmaa arjen iloihin ja haasteisiin.

Koulutukseltani olen kirjasto- ja tietopalvelualan tradenomi YAMK ja työskentelen Huittisten kirjasto- ja kulttuuritoimenjohtajana. Vastaan työssäni kaupungin kirjastopalveluiden kokonaisuuden esimiestyöstä; toiminnasta, kehittämisestä sekä viestinnästä. Olen aktiivisesti mukana kirjastoalan kehittämisessä myös valtakunnallisesti; Suomen kirjastoseuran hallituksen 2. varapuheenjohtaja ja Yleisten kirjastojen neuvoston jäsen.

Olen ensimmäisen kauden kaupunginvaltuutettu, kuntapolitiikassa olen silti vaikuttanut jo 15 vuotta. Aikaisemmin olen toiminut kaksi kautta luottamushenkilönä kirjasto- ja kulttuurilautakunnan sekä sivistyslautakunnan jäsenenä ja myös nuoriso- ja liikuntalautakunnan varajäsenenä. Olen Huittisten kokoomuksen puheenjohtaja ja Huittisten Kokoomuksen ja kristillisdemokraattien valtuustoryhmän puheenjohtaja. Kuulun Satakunnan kokoomuksen piirihallitukseen. 

Esikuvani politiikassa ja elämässä yleensä ovat ihmiset, jotka näkevät hyvää toisissa ja jotka kannustavat, kehuvat ja kiittävät. Ilkeys ja pahantahtoisuus nitistävät ihmisen. Hyvän, ihmiseen uskovan,  paremman tulevaisuuden ja toivon puolesta haluan työskennellä osaltani myös politiikassa. 

Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro miten voin edustaa juuri sinua!

bottom of page