Anni Tormas

Kuka olen?

Olen kuntapolitiikan monipuolinen vaikuttaja, viestijä ja osallistuja.

Utelias, avoin ja innostuva. Olen mahdollistaja ja innostaja.

Kehitän järjellä, tiedolla ja tunteella. Vaikuttavasti. 

Olen 37-vuotias ja asun perheineni Huittisista. Perheeseeni kuuluu puoliso ja viisi lasta iältään 14v, 12v, 12v, 10v ja 6v. Lapset harrastavat voimistelua, salibandya, musiikkia, lumilautailua ja pelaamista. Näkökulmaa perhearkeen löytyy yläkoululaisesta esikouluikäiseen. Puolisoni työskentelee radioverkkosuunnitelijana.

Koulutukseltani olen kirjasto- ja tietopalvelualan tradenomi YAMK ja työskentelen Huittisten kirjasto- ja kulttuuritoimenjohtajana. Vastaan työssäni kunnan kirjastopalveluiden kokonaisuuden esimiestyöstä; toiminnasta, kehittämisestä sekä viestinnästä. Olen aktiivisesti mukana kirjastoalan kehittämisessä myös valtakunnallisesti: Suomen kirjastoseuran hallituksen jäsenenä ja Yleisten kirjastojen neuvoston jäsenenä.

Harrastan laiskottelua, lukemista, elokuvia, musiikkia, kaikenlaista kulttuuria sekä liikuntaa. Kokemusta löytyy yhdistystoiminnasta mm. MLL Huittisten yhdistyksen hallituksessa ja sekä Sammun koulun vanhempainyhdistyksen sihteerinä.

Olen ensimmäisen kauden kaupunginvaltuutettu. Olen ollut kaksi kautta luottamushenkilönä kirjasto- ja kulttuurilautakunnan sekä sivistyslautakunnan jäsenenä ja myös nuoriso- ja liikuntalautakunnan varajäsenenä. Olen Huittisten kokoomuksen ja kristillisdemokraattien valtuustoryhmän puheenjohtaja. 

Yhteiskunnallinen vaikuttaminen, osallistaminen, innovointi, palvelumuotoilu ja kaikki uudenlaiset tekemisen tavat inspiroivat minua suuresti. Viestintä sekä hyvä johtaminen ovat minulle tärkeitä asioita. Kaikkien äänen pitää tulla kuulluksi päätöksenteossa, olipa sitten kyse työntekijöistä tai asiakkaista.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro miten voin edustaa juuri sinua!