top of page

Jokaisella on jotain, ja kenelle tahansa voi tulla mitä tahansa...

Tapaani toimia ihmisenä ja päättäjänä vaikuttaa se, millaisia kokemuksia ja tapahtumia omaan elämänpolkuun on mahtunut. Olen syyskuussa 2019 saanut sydäninfarktin.


Koen, että tällainen omakohtainen kokemus auttaa minua olemaan myös politiikassa empaattinen ja inhimillinen. Ulkopuolelta on lopulta helppo määritellä sitä, miten yksilön pitäisi toimia ja tuntea tietyssä tilanteessa. Merkittävät elämäntapahtumat asettavat aina asioita mittakaavaan.


Aluevaaleissa on kyse myös näistä asioista. Miten voimme hyvien palveluiden avulla ennaltaehkäistä hankalia sairastumisia tai avuntarpeita? Toisaalta on myös syvästi ymmärrettävä se, että kenelle tahansa voi sattua mitä tahansa.


Kerron avoimesti infarktistani, koska ajattelen, että avoimuuden kautta lisäämme ymmärrystä ja näkökulmia. Haluan tässä toimia itse esimerkkinä, sillä päättäjätkin ovat ihmisiä.

Kirjailija-toimittaja Ulla-Maija Paavilaisen kirjoittama juttu minusta on luettavissa Kauneus ja Terveys -lehden numerosta 10/2021 tai kokonaisuudessaan myös Terve.fi -sivun artikkeleissa.

0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page