top of page

Kohti kevään 2023 eduskuntavaaleja - tervetuloa mukaan tekemään matkaa!Vajaan 5 kuukauden kuluttua ovat seuraavat vaalit. Ne käydään hyvin poikkeuksellisten aikojen sävyttäminä. Nykyinen hallitus ja eduskunta on luotsannut meitä läpi pandemian ja sittemmin sodan varjossa. Taantuma on ilmeinen ja se vaikuttaa meihin kaikkiin. Aika vaatii meiltä yhdessä ja yksilöinä epämukavia ratkaisuja, rankkaakin sopeutumista. Viesti toivosta tulee meille erittäin tarpeeseen.


On edelleen rakennettava Satakuntaa osana Suomea. Maakuntaa, jossa on hyvä elää arkea ja yrittää. Täällä tuotetaan meille ruokaa ja toimeentuloa, arjen hyvinvointia. Satakunnasta ja Satakuntaan on oltava edelleen toimivat liikenneyhteydet, joustavat ja nykyaikaiset palvelut. Koulutuksesta ja osaamisesta on huolehdittava. Lapsiperheiden hyvät palvelut turvaavat työvoiman saatavuutta ja näin voimme huolehtia ikääntyvistä. Hyvinvointi kertautuu tekemällä, ei jarruttamalla.


Ongelmat eivät ratkea omaan napaan tuijottamalla ja vain omaa tonttia turvaamalla. Vaikeat ajat edellyttävät ratkaisuja ja yhteistyötä.


Ratkaisujen ja tulevaisuuden vuoksi olen lähtenyt ehdolle eduskuntavaaleihin Satakunnan kokoomuksen ehdokkaana. Olen ehdolla, jotta satakuntalaisen arjen ääni kuuluisi vielä nykyistäkin paremmin päätöksenteossa myös valtakunnan tasolla. Jotta sinun äänesi kuuluisi.


2.4.2023 sinä päätät Satakunnan ja koko Suomen suunnan.


💙 Tule mukaan tukemaan kampanjaani!


Tänä aikana rahan pyytäminen tuntuu erityisen vaikealta, mutta tänä aikana se on erityisen tärkeää. Kampanjointi edellyttää paljon rahaa ja pienetkin summat merkitsevät. Vaikka et voisi vaalityöhön paikan päällä osallistua tai äänestää minua eri vaalipiirin vuoksi, niin pyydän nöyrästi tukeasi; kerro hyvästä ehdokkaasta eteenpäin, laita vaikka vaan muutama euro kampanjani tukiyhdistykselle.


Haluamme tehdä hyvän ja vaikuttavan sekä avoimen kampanjan.


Kampanjaa voit tukea

MobilePaylla 3576YG (Anni Tormas eduskuntavaalit 2023) tai

lahjoittamalla suoraan tukiyhdistykseni tilille,

Satakunnan Toivo ry, tilinumero FI46 5156 0020 0169 20

0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page