top of page

Tammikuussa saa taas äänestää!

Olen ehdolla historian ensimmäisissä aluevaaleissa Satakunnassa. Tammikuussa 2022 sinä päätät siitä, kuka käyttää ääntäsi aluevaltuustossa. Aluevaltuusto päättää jatkossa koko maakunnan sosiaali- ja terveyspalveluiden sekä pelastuspalveluiden järjestämisestä.


Parhaat sote-palvelut tekevät ihmiset ihmiselle. Ajattelen, että hyvinvointialueen sote-palveluista päättämään tarvitaan myös tavallisia palveluiden käyttäjiä, asiakkaita.


Olen istunut lukemattomia tunteja päivystyksessä, asioinut neuvolassa, perhekeskuksessa, psykologilla tai laboratoriossa. Olen ollut leikkurissa, tähystyksessä, varjoainekuvauksessa ja lukuisia kertoja eri osastoilla potilaana. Olen synnyttänyt kahdessa eri keskussairaalassa.


Olen monesti pitänyt sylissä lasta, jota rokotetaan tai jonka korvia tutkitaan, pitänyt kädestä hammaslääkärissä. Olen soittanut hätänumeroon, varannut aikaa, perunut aikaa, soittanut omahoitajalle ja asioinut terveyskeskuksessa, Satasairaalassa, Tyksissä. Olen käynyt yksityisellä lääkärillä. Kirjautunut Kanta.fi -palveluun, tulostanut koronatodistuksen ja auttanut myös asiakkaita löytämään tietoa terveyspalveluista.


Olen silittänyt kuolevan kättä.

Sosiaali- ja terveyspalvelut koskevat meitä kaikkia, vauvasta vaariin. Minulle on tärkeää, että sosiaali- ja terveyspalvelut järjestetään Satakunnassa jatkossakin mahdollisimman hyvin ja asiakaslähtöisesti.


Äänestä aluevaaleissa ehdokasta, jolle luotat äänesi päätettäessä meidän palveluistamme.


Koska tärkeintä on ihminen.

Muista äänestää aluevaaleissa! Ehdokasnumeroni on 211 ja minua voit

äänestää kaikkialta Satakunnasta!


0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page